Bespaar: koop keukens goedkoop en tegels in de tegel outlet
29-07-2015  11:12

Geld besparen doen we het liefst allemaal. Wie is er dan ook niet gek op koopjes en aanbiedingen. Toch is het niet altijd goed voor de goedkoopste producten te kiezen. Goedkoop kan immers ook duurkoop betekenen. Toch kun je, mits je hiervoor naar de juiste winkels gaat, van fikse kortingen profiteren zonder hierop aan kwaliteit in te hoeven leveren. Hoe je dat doet, lees je in dit artikel

Keukens goedkoop? Showroomkeukens

Ben je wel eens in een keukenwinkel geweest? Om van te kwijlen al die luxe keukenopstellingen. Design keukens, eilandkeukens, de één nog mooier dan de ander. Uiteraard hangt hier vaak een prijskaartje aan die een hoop van ons stijl achterover doet slaan. Wanneer je toch dolgraag een nieuwe keuken aan wilt schaffen, maar wel van aantrekkelijke kortingen wilt profiteren, dan ben je in die keukenwinkel toch echt aan het juiste adres. Want als je goed kijkt, dan zal je zien dat er ook showroomkeukens worden verkocht. Dit zijn dus keukens van echte A-merken die, omdat ze een tijd lang in de showroom hebben gestaan, flink zijn afgeprijsd. De kortingen kunnen soms wel oplopen tot 60% of meer! Deze keukens zijn goedkoop, zonder hierop aan kwaliteit in te leveren.

Tegel outlet voor voordelige wand- en vloertegels

Heb je jouw voordelige droomkeuken gevonden, dan is het tijd voor de finishing touch. Want geen keuken is compleet zonder bijpassende vloer- en wandtegels. Maar nu je zoveel geld hebt kunnen besparen op je keuken, ga je natuurlijk ook voor de tegels niet de hoofdprijs betalen. Ons advies is dan ook, ga op zoek naar een tegel outlet. In een outletwinkel kun je voordelig shoppen omdat het gaat om groot ingekochte partijen, showroommodellen of collecties van vorige seizoenen. Hierdoor zijn deze producten flink afgeprijsd. Ook tegels kun je op deze manier aanschaffen. En denk maar niet dat de tegels beschadigd zijn of van slechte kwaliteit. Integendeel zelfs. Vaak is het zelfs mogelijk de tegels direct mee naar huis te nemen of deze tegen een geringe vergoeding thuis te laten bezorgen. Reden genoeg om een outlet bij jou in de buurt te vinden!