Van hoekkeuken tot badkamers
21-11-2014  07:58

Wanneer u van plan bent uw keuken op te knappen, de badkamer te renoveren of misschien wel allebei, dan komt daar een hoop bij kijken. Wat is de stijl waarnaar u op zoek bent, welke opstelling past het beste in de daarvoor beschikbare ruimte en wat is het budget?

Om het uzelf gemakkelijk te maken, is het een uitkomst wanneer u voor zowel de keuken als de badkamer terecht kunt bij één en de zelfde leverancier. Hierdoor kunt u alles in de zelfde winkel kopen en de levering en montage combineren. Dit scheelt een hoop tijd. Sanitair- en keukenzaak Jan van Sundert in Etten-Leur is hier een goed voorbeeld van. In de showroom treft u niet alleen een enorme collectie keukens, maar u vindt er ook een zeer uitgebreid assortiment badkamers en sanitair. Alsof dat nog niet genoeg is kunt u er zelfs direct bijpassende vloer- en wandtegels bij uitzoeken.

Keukencollectie

De keukencollectie bestaat uit alle denkbare stijlen, opstellingen en kleuren. Op u nu op zoek bent naar een hoekkeuken, rechte keuken of een eiland keuken, hier bent u aan het juiste adres. Een hoekkeuken is ideaal wanneer u een wat grotere ruimte heeft, voor een kleinere oppervlakte is een rechte keuken of kookeiland de perfecte oplossing. Wanneer u het last vindt om de juiste opstelling te bepalen, laat u dan informeren door de vakkundige medewerkers. Zij denken graag met u mee om zo uw droomkeuken te realiseren.

Badkamercollectie

Op het gebied van badkamers geldt precies hetzelfde. De keuze uit opstellingen en stijlen is zo divers, dat u er ongeacht uw stijl en budget kunt slagen. Ook hier kunt u zich, indien u er zelf niet helemaal uitkomt, uitvoerig laten adviseren. Het is zelfs mogelijk uw droombadkamer samen te stellen met behulp van  een professioneel 3-D tekenprogramma. Zo krijgt u direct een duidelijk beeld van het uiteindelijke totaalplaatje van het door u uitgekozen sanitair.

Doordat u ook de levering en montage door Jan van Sundert kunt laten uitvoeren, heeft u zelf nergens omkijken naar. Kies daarom ook voor zekerheid, kwaliteit en service en geniet jarenlang van uw droombadkamer of –keuken!

De Voordelen van Infraroodcabines of een Maatwerk Sauna
26-08-2014  11:25

U bent toe aan optimale ontspanning? U heeft pijnlijke of stijve spieren en gewrichten of chronische Bronchitis? Er is een oplossing voor. Heeft u wel eens gedacht aan de aanschaf van een sauna of infraroodcabine? De meeste mensen denken dat dit niet betaalbaar is, maar niets is minder waar.

Al eeuwenlang is de helende werking van warmte bekend. Wist u dat het nemen van een sauna goed is voor uw hart? Daarnaast verdwijnen afvalstoffen uit uw lichaam, zorgt het voor een goede reiniging en verzorging van uw huid, openen de poriën zich, de bloedsomloop wordt gestimuleerd, uw spieren ontspannen en stijve en verkrampte spieren worden soepeler. Kortom, redenen genoeg om u eens te verdiepen in de verkrijgbare soorten sauna’s en infraroodcabines.

Het verschil tussen deze twee is dat een sauna middels een oven verwarmd wordt. Een infraroodcabine warmt juist op door infraroodlampen. Deze straling dringt dieper in het lichaam door. Er zijn mensen die een sauna te warm vinden. Infraroodcabines hebben het voordeel dat de temperatuur gematigder blijft.

Laat u eens uitgebreid informeren over de verkrijgbare soorten om te bepalen welke oplossing het beste bij u past. Heeft u specifieke wensen? Dan is een maatwerk sauna wellicht wat u zoekt. Ga hiervoor naar een echte saunaspecialist. Jan van Sundert in Etten-Leur is hier een goed voorbeeld van. Zij hebben jarenlange ervaring en iedere gewenste maatwerk sauna kan er gemaakt worden. U bepaald de maatvoering, indeling, vorm en uitrusting en de uiteindelijke afwerking. U heeft hierbij keuze uit de beste houtsoorten. U kunt ervoor kiezen de houten saunapanelen blind te laten vernagelen. Schuine daken en andere afwijkende maten zijn geen enkel probleem. Of het nu gat om een eenpersoons sauna, een cabine voor het hele gezin, of een sauna voor professioneel gebruik, ieder soort is leverbaar of geheel op maat te vervaardigen.

Ook de montage kunt u geheel uitbesteden. De sauna of cabine wordt geplaatst door echte vaklui. Deze professionals zorgen ervoor dat uw aankoop uiterst zorgvuldig geplaatst wordt zodat u zelf nergens omkijken naar heeft en direct kunt genieten van de eindeloze voordelen die de sauna of cabine u te bieden heeft.

Lees Meer: http://www.janvansundert.nl/sauna-op-maat