Design Badkamers en Goedkope Keukens
29-10-2014  12:13

Design badkamers iets voor u?

Wilt u iets echt moois van uw badkamer maken, dan kunt u kiezen voor een super moderne inrichting. Maak van uw badkamer een pronkstuk door alle onderdelen perfect op elkaar af te stemmen. Wanneer het sanitair en de accessoires elkaar aanvullen, ontstaat er een oogstrelend geheel. U moet hierbij denken aan exclusieve en technisch hoogwaardige hoogstandjes die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en comfortabel.

Aan welke onderdelen moet ik dan denken?

Denk hierbij aan een luxe badmeubel bijvoorbeeld, aangevuld met een spiegel met verlichting. Daarnaast is een aandachtstrekker als een vrijstaand bad ook niet te weg te denken in een eigentijdse badkamer. Neem een geweldig gestroomlijnd designmodel als middelpunt, alhoewel een klassiek exemplaar op klauwvoeten ook niet misstaat. Een wandcloset, een vrijstaande wastafel en een design radiator kunnen het geheel completeren. U kunt natuurlijk ook denken aan een whirlpool bad of een stoomcabine.

Waar kan ik het mooiste sanitair vinden?

Voor alle onderdelen voor design badkamers kunt u terecht bij Jan van Sundert. Dit is de specialist op sanitair gebied. In de sfeervolle showroom kunt u de prachtigste modellen vinden die van uw badkamer het toppunt van exclusiviteit kunnen maken. Neem eens een kijkje in de wondere wereld van design.

Waar is een ruim aanbod van goedkope keukens te vinden?

Ook voor keukens bent u bij Jan van Sundert aan het juiste adres. Deze keukenspecialist heeft een prachtige collectie keukens in iedere denkbare stijl. Het maakt niet uit welk model of uitvoering u zoekt, alles ie er verkrijgbaar. Is het toch niet gelukt uw droomkeuken te vinden, dan kunt u deze geheel zelf samen stellen en op maat laten maken. Rechte modellen, hoekmodellen en kookeilanden, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Is het samenstellen van een keuken duur?

Ook in de goedkope keukens heeft u de mogelijkheid naar hartenlust diverse onderdelen met elkaar te combineren. U kunt zelf de kastjes, het werkblad, etc. uitzoeken en u heeft hierbij de mogelijkheid te kiezen uit alle denkbare stijlen, afmetingen en uitvoeringen. Wanneer u het lastig vindt de juiste onderdelen met elkaar te combineren, kunt u ook een 3-D-presentatie laten uitwerken. U krijgt dan direct een duidelijk beeld van het uiteindelijke resultaat. Dat vergemakkelijkt de keuze bij het vinden van de juiste onderdelen.

Moet ik het gekochte exemplaar zelf installeren?

U kunt zelf bepalen of u de keuken laat installeren, of de montage zelf uitvoert. Jan van Sundert heeft een team van professionele monteurs die deze klus graag voor u uit handen nemen. Deze vakmensen zorgen er voor dat de keuken perfect geplaatst wordt. Als er nog aanpassingen moeten plaatsvinden, wordt daar ook voor gezorgd. Men zorgt er voor dat u als tevreden klant kunt genieten van uw nieuwe aankoop.