Goedkope Badkamer en Goedkope Tegels
29-10-2014  13:55

Waar kan ik goedkoop sanitair aanschaffen?

Voor het inrichten van een goedkope badkamer kunt u diverse onderdelen uitzoeken bij Jan van Sundert. In de showroom kunt u een ruim assortiment vinden van wastafels, baden, toiletten, meubels, kranen, etc.

Hoe verhoudt zich de kwaliteit t.o.v. de prijs?

De kwaliteit is net zo goed als voor de duurdere exemplaren in de showroom. Alleen gerenommeerde merkproducten worden verkocht, wat inhoudt dat deze zijn getest op duurzaamheid. Constante innovatie van de producten garandeert tevens dat ze van een hoge technische kwaliteit zijn. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat goedkopere producten van mindere kwaliteit zijn.

Kan ik er ook voor advies terecht?

Het maakt niet uit of een eenvoudig toilet wilt aanschaffen of een super de luxe wandcloset. Wanneer u vragen heeft over bepaalde producten of advies nodig heeft over welke indeling voor u geschikt is, staan er diverse badkamerspecialisten voor u klaar om u van advies op maat te voorzien

Waar kan ik goedkope tegels vinden?

Daarvoor is de outlet van Jan van Sundert een geschikte plaats. Voor zowel op de wand of de vloer treft u hier een enorm assortiment. U kunt het zo gek niet bedenken of de maat, kleur en soort tegel is er. U kunt er naar hartenlust zoeken naar juist dat tegeltje dat het zal doen in uw woonkamer of keuken. Wat het leuke is, door de opstelling van de producten heeft u direct een idee hoe het er op uw vloer zal uitzien.

Waarom is het aanbod zo vriendelijk in prijs?

Dit komt omdat Jan van Sundert de producten direct van de fabriek inkoopt. Door geen gebruik te maken van de groothandel scheelt dat in kosten. Uiteraard blijft de kwaliteit hetzelfde, alleen de inkoop is goedkoper. Er zijn ook producten die uit de collectie gaan en hierdoor extra scherp geprijsd zijn. Ook deze zijn van goede kwaliteit, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.

Worden de producten thuis geleverd?

U kunt de goedkope tegels voor een vriendenprijs thuis laten bezorgen als u dat wilt. U kunt ze natuurlijk ook zelf meenemen. Kom eens kijken in de outlet en vergelijk de prijs met andere zaken. U zult merken dat u bij Jan van Sundert heel goedkoop uit bent en op een goed kwaliteitsproduct kunt rekenen.