Goedkope Keuken Kopen? Juiste Tegel, Apparatuur en Keukenkeuze Helpen u op Weg
02-03-2015  11:04

Een nieuwe keuken kopen is een behoorlijke investering waar veel bij komt kijken. Gelukkig hebt u er nadien wel tientallen jaren plezier van. Werkt u met een bepaald budget, dan zijn er een aantal punten waarop u goed kunt bezuinigen zonder veel functionaliteit of uitstraling te verliezen. Handig, zo houdt u namelijk geld over om aan andere zaken te besteden. Hoe kunt u besparen in de keukenkeuze, maar zorgt u er tevens voor dat uw goedkope keukens nog steeds een stijlvolle en goe

functionerende keuken is?

Ken uw kookruimte

Een keuken moet perfect in uw kookvertrek passen. Zorg daarom dat het opmeten goed gebeurt. Het is erg kostbaar en tijdrovend als er nadien nog aanpassingen dienen te gebeuren. Dit omdat bijvoorbeeld het werkblad te lang is of een bepaald onderdeel u het zicht uit het keukenraam ontneemt.

Voordelige vormen

Er zijn een aantal vormen waarop keukens vaak terugvallen. We kennen allemaal de hoekkeuken of die met G-indeling. Dit zijn vaak relatief duurdere keukens. Een goede oplossing is een dubbelwandige keukenindeling. Zo blijft u beschikken over veel werkruimte en opbergmogelijkheden terwijl de kosten relatief laag zijn. Het prettige van deze indeling is ook nog eens dat de afstanden relatief kort zijn. Niet voor niets wordt in veel professionele keukens met deze indeling gewerkt.

Tegel keuze

Bij een tegel outlet vindt u een breed assortiment aan tegels die tegen een spotprijs aangeboden worden. Het voordeel van een tegel ten opzichte van andere materialen, is dat ze sterk en relatief goedkoop zijn. Tevens zijn ze onderhoudsvriendelijk en goed schoon te maken. Allemaal belangrijke aspecten in de keuken. Buiten dat kunt u met patronen een uniek en persoonlijk tintje meegeven aan uw kookvertrek.

Apparatuur

Met de juiste apparaten bent u niet alleen in aanschaf voordelig uit, maar ook nog eens in gebruik. Zeker moderne koelkasten, vriezers en ovens kunnen u tientallen tot ruim 100 euro besparen op het gebied van verbruik. Meer dan de moeite waard om eens te vergelijken!

Waar best zoeken?

Er zijn vele mogelijkheden als u een goedkope keuken zoekt. Bij een outlet bent u verzekerd van een lage prijs. Ook bij de specialist kunt u voor weinig geld veel keuken krijgen, afhankelijk van het merk. Een andere mogelijkheid is om een showroommodel te kopen. Die zijn tot 75% goedkoper dan in nieuwstaat!

Lees Meer:  http://www.janvansundert.nl/tegels