Goedkope keuken kopen? Kies voor een moderne keuken
21-07-2015  12:08

Een keukenverbouwing is nu eenmaal niet goedkoop. Het heeft al helemaal geen zin om voor goedkope materialen te kiezen en de verbouwing door goedkope werklui uit te laten voeren. Wanneer de materialen niet van goede kwaliteit zijn en de verbouwing niet professioneel wordt uitgevoerd, dan zal het ook zeker geen waarde aan uw woning toevoegen en kunt u er niet jarenlang van genieten. Sterker nog, een slechte plaatsing en/of afwerking kan juist schade toebrengen waardoor u uiteindelijk helemaal niet kunt genieten van het resultaat. Conclusie: goedkoop is duurkoop.

Om allerlei vervelende complicaties en teleurstellingen te voorkomen zijn er dan ook goede alternatieven. Het is helemaal niet nodig om bakken met geld uit te geven aan een nieuwe keuken. We geven je graag een paar tips over hoe je een goedkope keuken aan kunt schaffen, waar je wel jarenlang van kunt genieten.

Showroomkeukens

Een slimme manier om geld te besparen is op zoek te gaan naar een keukenwinkel waar ze showroomkeukens verkopen. In iedere keukenwinkel moet zo nu en dan plaats gemaakt worden voor nieuwe keukenopstellingen. De oudere modellen gaan dan uit de collectie en worden daarom tegen flinke kortingen aangeboden. Soms kunnen kortingen wel oplopen tot 60%! Dat is nog eens een besparing! Er zullen mensen zijn die denken dat er aan een keuken met zoveel korting wel het e.e.a. mankeert. Het tegendeel is waar. Showroomkeukens zijn van dezelfde kwaliteit als de andere keukens die er verkocht worden. Natuurlijk kan er een kleine beschadiging zijn, maar deze zijn in de meeste gevallen gemakkelijk te herstellen. Maar een krasje op een keukenkastje of op het werkblad heeft niet met kwaliteit te maken. De inbouwapparatuur die in de keuken is verwerkt is uiteraard nog nooit gebruikt en van echte A-merken. Een goedkope keuken van kwaliteit dus!

Keukenoutlet

Een andere optie is het bezoeken van een keukenoutlet. Hier tref je showroommodellen, opkopen uit faillissementen en oudere collecties. Uiteraard allemaal behoorlijk afgeprijsd. Wanneer je flink wilt besparen, dan ben je hier dus aan het juiste adres. Een goed idee is om te kiezen voor een moderne keukens. Het voordeel hiervan is namelijk dat een moderne keuken in vrijwel ieder interieur past.

Lees Meer:  http://www.janvansundert.nl/keukens/showroomkeukens