Keukenwinkels en Sanitairwinkel in een!
30-08-2014  12:17

Menig doe-het-zelver zal het herkennen. Wanneer u uw woning aan het opknappen bent, zijn er tal van winkels die u moet bezoeken. U kunt van keukenwinkels naar bouwmarkt en van sanitairwinkel naar tegelzaak rijden en moet soms zelfs nog diverse keren terug. Een tijdrovende klus. Zou het niet ideaal zijn wanneer u een zaak kunt bezoeken die zowel keukenwinkel als sanitairwinkel is en waar u eventueel ook nog bijpassende tegels uit kunt zoeken?

Het is mogelijk. Jan van Sundert is een zaak waar u terecht kunt voor een gloednieuwe keuken, badkamer, tegelvloer en zelfs sauna of infraroodcabine. U treft er alles voor uw woning onder één dak. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld kleuren op elkaar af wilt stemmen. Zo kunt u direct bijpassende wandtegels voor uw keuken uitzoeken of vloertegels uitkiezen voor uw nieuwe badkamer.

Deze sfeervolle zaak in Etten-Leur beschikt over een zeer grote showroom. U kunt er op uw gemak rondkijken. Voor de kinderen is er zelfs een aparte speelruimte. Op iedere afdeling zijn specialisten aanwezig die u uitvoerig kunnen informeren over de mogelijkheden. Soms is het lastig om het eindresultaat voor u te zien. Wanneer u uw droomkeuken heeft samengesteld bijvoorbeeld, is het moeilijk om het eindresultaat voor u te zien. Is rechtsboven wel de juiste plek voor de oven en is het eiland wel breed genoeg? Gelukkig kunnen ze bij Jan van Sundert een mooi 3D ontwerp voor u maken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het eindresultaat.

Ook wanneer u op zoek bent naar maatwerk bent u hier aan het juiste adres. Zo kunt u de keuken van uw dromen geheel op maat en volgens uw wensen laten maken. Jan van Sundert is zelfs specialist op het gebied van sauna’s. In de eigen werkplaats worden sauna’s vervaardigd geheel volgens uw wensen. Van ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing bij u thuis. Een sauna op maat is de oplossing wanneer u bijvoorbeeld schuine wanden heeft, of specifieke wensen.

Maar er is meer. Zo kunt u hier ook terecht voor vloerverwarming. Ideaal voor de koude wintermaanden. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden op dit gebied op de tegelafdeling. Kortom, kies voor een zaak met een brede collectie onder één dak.