Keukenwinkels Waar u ook Design Badkamers Kunt Kopen
30-10-2014  09:11

Waar moet u aan denken bij design badkamers?

Design staat voor; luxe, comfort, exclusiviteit, functionaliteit, oogstrelend, eigentijds, topkwaliteit en een geraffineerde afwerking. Het zijn diverse exclusieve onderdelen die samen een toppunt van vloeiende lijnen, kleuren en artistieke eenheid vormen.

Wat voor soort design sanitair is er verkrijgbaar?

U kunt het zo gek niet bedenken, of het is in een design uitvoering verkrijgbaar. Een toilet, een ligbad, een vrijstaand bad, een whirlpool, een wastafel, badkamer meubelen en ga zo maar door. Door alle onderdelen op elkaar af te stemmen en ook de vloer- en wandtegels in de zelfde stijl te houden, ontstaat er een prachtig geheel.

Waar kan ik de juiste onderdelen vinden?

Voor al uw sanitair kunt u terecht bij Jan van Sundert. In de showroom treft u de meest prachtige en exclusieve badkameropstellingen. Een tip top wastafel, een prachtig gevormd ligbad, een super moderne hang wc. U kunt er altijd sanitair vinden dat aan al uw wensen voldoet. Maar niet alleen de vormgeving is mooi, kwaliteit en duurzaamheid staan natuurlijk voorop, zodat u jarenlang kunt genieten van uw aanschaf.

Keukenwinkels, wat is er te vinden?

U kunt er terecht voor alle soorten keukens en keukenapparatuur. Van rechte keuken tot kookeiland, van klassiek tot modern. In alle prijsklassen zijn er combinaties te vinden. Bezoek eens een showroom en kijk wat de mogelijkheden zijn. Wie weet loopt u direct tegen uw droomkeuken aan.

Kan ik zelf combinaties samenstellen?

U kunt zoveel combineren als u zelf wilt. Stel uw keuken samen geheel volgens uw wensen. U kunt alle kanten op met werkbladen, kastjes, kranen, apparaten en noem maar op. Lukt het toch niet helemaal een favoriete combinatie samen te stellen, dan kunt u ook opteren voor een model op maat. U geeft zelf maten en wensen door, welke worden uitgewerkt met een 3-D-tekenprogramma. Met de presentatie hiervan kunt u direct zien of het plan voldoet aan uw wensen.

Waar vind ik goede keukenwinkels?

Neem eens een kijkje in de showroom van Jan van Sundert. Een echte specialist op keukengebied. Er staat een enorme collectie aan keukens voor u opgesteld in werkelijk alle denkbare stijlen. Van goedkope keukens en showroommodellen, tot luxe design keukens. Kies voor kwaliteit en laat uw droom keuken vakkundig monteren.