Keukenzaak niet alleen Voor Keukens, ook Voor Grote en Kleine Badkamers
22-09-2014  13:48

Wanneer u op zoekt bent naar een fraaie nieuwe keuken, dan kunt terecht in de keukenzaak Jan van Sundert. Op 4500 m2 vindt u niet alleen keukens, maar ook badkamers, sauna’s, sanitair, tegels en veel accessoires. In een groot deel van de showroom staan prachtige keukens opgesteld. Rechte keukens, hoekkeukens, L-keukens, klassieke keukens, moderne keukens, kookeilanden, etc. Daarnaast is ook alle benodigde inbouwapparatuur verkrijgbaar.

Vindt u niets naar uw smaak, dan kunt u uw keuken ook samenstellen uit losse onderdelen. Heeft u specifieke wensen, dan kunt u er ook voor kiezen een keuken op maat te laten maken. U kunt uw ideeën en wensen kenbaar maken en laten uitwerken in een 3-D-presentatie, waarmee u direct visueel het resultaat kunt beoordelen.

In de keukenzaak van Jan van Sundert kunt u dus terecht voor standaardkeukens, een keuken samenstellen, of u laat er een naar eigen wens maken. Wilt u advies, dan staat men voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te informeren over de mogelijkheden van keukenopstellingen. U kunt er zeker van zijn dat wat u ook kiest, Jan van Sundert garant staat voor de kwaliteit en duurzaamheid van de door u aangeschafte producten.

Heeft u een kleine badkamer en wilt u de ruimte zo goed mogelijk benutten, kijk dan eens in de showroom van Jan van Sundert wat er allemaal voor mogelijkheden zijn voor kleine badkamers. Vraag informatie en u zult merken dat er een aantal slimme tips zijn om iets comfortabels van uw kleine badruimte te maken.

Wat u kunt proberen is uw kleine ruimte groter te laten lijken. Dit kunt u doen door de juiste tegels te gebruiken. Donker voor de vloer en licht voor de wanden geeft al een optisch vergrotend effect. Daarnaast verruimen vierkante tegels dit effect nog eens extra.

Verder kunt u loze hoeken benutten voor de opslag van badkamer benodigdheden. Op een paar plankjes in een schuine hoek kunt u al weer aardig wat kwijt. Het is zaak om een goede combinatie te kiezen van de onderdelen die u in de ruimte wilt gebruiken en deze op elkaar af te stemmen. Kies voor een compacte wastafel waaronder u nog wat kwijt kunt. Denk hierbij aan een verkort wandtoilet. Is er een schuin dak, dan kunt u hier toch heel mooi een douche onder plaatsen en met een badwand kunt u deze afschermen van de rest van de ruimte. Kies voor doorzichtig glas wat ook ruimte vergrotend werkt. Plaats geen grote badkamermeubels, maar maak optimaal gebruik van de ruimte die zich leent voor compact kastwerk. Plexiglas en open spiegelkasten versterken ook het ruimtelijk gevoel. Laat u zich vooral inspireren door de opstellingen voor kleine badkamers die u bij Jan van Sundert kunt vinden. Vraag advies en verwerk dat samen met uw wensen om te komen tot een juiste keuze waar u nog jarenlang van zal genieten.