Kunnen Fraaie Tegels Van Hoge Kwaliteit wel Goedkope Tegels Zijn?
03-03-2015  07:47

Betegeling is van onschatbare waarde voor de uitstraling van uw woning. Ze hebben de magische kracht een op het eerste oog fletse ruimte om te toveren tot een echte blikvanger. Plavuizen voor in de woonkamer, slipbestendige vloertegels in de keuken of juist wandtegels die hittebestendig en eenvoudig te reinigen zijn. Wat voor tegel u ook wenst, ze zijn in iedere denkbare maat, vorm en kleur verkrijgbaar. Maar gaat zulk uiterlijk schoon wel hand in hand met de prijs?

Zoals bijna alles in het dagelijks leven, kunt u het zo duur maken als dat u zelf wenst. Maar als u wel op budget wilt of moet letten en dus op zoek bent naar goedkope tegels, is het wel zo prettig om te weten dat deze tegels ook van hoge kwaliteit zijn. Er zijn een aantal manieren om te zien of een tegel bruikbaar is voor een bepaald doel, zodat u verzekerd bent van een veilige tegel met een lange levensduur.

R-waarde

Een belangrijke graadmeter of een tegel voor een bepaald oppervlakte bruikbaar is, is de R-waarde. Hoe lager deze waarde, hoe lager de slipbestendigheid. De meeste hebben een waarde van 9. In keuken en badkamer is het raadzaam om met een R-waarde van 10 te werken. Hoger wordt meestal gebruikt in openbare ruimtes en de industrie. Een nadeel van hogere waardes is dat ze lastiger te reinigen zijn. Daarom valt het aan te raden om voor wandtegels een lage waarde te gebruiken.

Pei-waarde

Deze waarde zegt iets over de mate waarop een tegel slijtage ondervindt. Hoe hoger de waarde, des te sterker is de tegel. In huis wordt het aangeraden om ten minste met waarde 4 te werken. Zo weet u zeker dat het risico op beschadigingen aan uw betegeling minimaal is.

Kwaliteit voor een lage prijs?

Dankzij moderne technieken worden vloer- en wandtegels inmiddels massaal geproduceerd. Hierdoor zijn de prijzen gedaald en zijn goedkope tegels geen synoniem meer voor kwaliteits- of uitstraling loze tegels. Uw tegelspecialist verwelkomt u graag in zijn showroom en vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor betegeling in en rondom uw woning.

Lees Meer:  http://www.janvansundert.nl/tegels

http://keukenwinkels.blogspot.nl/2015/03/een-infrarood-sauna-kopen-door-te.html https://keukenzaak.wordpress.com/2015/03/02/een-infrarood-sauna-kopen-door-te-besparen-op-uw-hoekkeuken/ http://keukenkopen1.tumblr.com/post/112500287488/een-infrarood-sauna-kopen-door-te-besparen-op-uw http://keukenwinkels-badkamers.webs.com/apps/blog/show/43135975-een-infrarood-sauna-kopen-door-te-besparen-op-uw-hoekkeuken http://design-badkamers.webnode.com/news/een-infrarood-sauna-kopen-door-te-besparen-op-uw-hoekkeuken/ http://badkamer.livejournal.com/1701.html http://keukensenbadkamers.jigsy.com/entries/general/een-infrarood-sauna-kopen-door-te-besparen-op-uw-hoekkeuken https://sites.google.com/site/keukenwinkels/een-infrarood-sauna-kopen-door-te-besparen-op-uw-hoekkeuken http://designkeukens.soup.io/post/542649359/Een-Infrarood-Sauna-Kopen-Door-te-Besparen http://badkamerenkeuken.blog.com/2015/03/02/een-infrarood-sauna-kopen-door-te-besparen-op-uw-hoekkeuken/ http://saunacabine-keukenzaak.metroblog.com/een_infrarood_sauna_kopen_door_te_besparen_op_uw_hoekkeuken http://keukenwinkels-badkamers.weebly.com/blog/een-infrarood-sauna-kopen-door-te-besparen-op-uw-hoekkeuken http://keukenonline.blog.fc2.com/blog-entry-150.html http://goedkopetegels.jouwweb.nl/een-infrarood-sauna-kopen-door-te-besparen-op-uw-hoekkeuken http://saunakopen.simpsite.nl/een-infrarood-sauna-kopen-door-te-besparen-op-uw-hoekkeuken http://infraroodcabines.loggy.nl/47649_Een_Infrarood_Sauna_Kopen_Door_te_Besparen_op_uw_Hoekkeuken.html http://infraroodcabines.doomby.com/blog/keukens/een-infrarood-sauna-kopen-door-te-besparen-op-uw-hoekkeuken.html http://www.writerscafe.org/Infraroodcabines/blogs/Een-Infrarood-Sauna-Kopen-Door-te-Besparen-op-uw-Hoekkeuken/48371/ http://infraroodcabines.inube.com/blog/4267241/een-infrarood-sauna-kopen-door-te-besparen-op-uw-hoekkeuken/ https://medium.com/@Infraroodcabine/een-infrarood-sauna-kopen-door-te-besparen-op-uw-hoekkeuken-d62d02c9bc6c http://keukens.nation2.com/index.php?page=1771367238 http://blogs.rediff.com/goedkopekeukens/2015/03/02/een-infrarood-sauna-kopen-door-te-besparen-op-uw-hoekkeuken/ http://keukenzaak-badkamersentegels.blinkweb.com/1/2015/03/een-infrarood-sauna-kopen-door-te-besparen-op-uw-hoekkeuken-8badf/ http://infraroodcabine.6mablog.com/post/2015/03/02/Een-Infrarood-Sauna-Kopen-Door-te-Besparen-op-uw-Hoekkeuken http://saunakopen.bloger.co.il/234934/ http://www.blogruimte.nl/blog.php?user=infraroodcabines&note=19126