Moderne keukens, de trend onder de keukens
05-06-2015  12:32

Niet alleen mode is aan trends onderhevig, ook op het gebied van keukens zien we regelmatig nieuwe trends. We zien steeds meer moderne keukens in allerlei opstellingen. Denk hierbij aan hoogglans keukenkasten met strak vormgegeven handgrepen. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een witte uitvoering in combinatie met RVS. Hoewel een moderne stijl perfect in een nieuwbouwwoning past, komt deze look ook uitstekend tot zijn recht in een oude woning. Dit maakt deze keukens dan ook zo populair.

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, laat je dan verrassen door het enorme aanbod moderne keukens. Welke opstelling zou bij jou thuis passen? Een hoekkeuken, rechte keuken of misschien wel een kookeiland. Dit is niet alleen afhankelijk van wat jij mooi vindt, maar ook van de beschikbare ruimte in bij jou thuis. Er is zoveel keuze dat het wellicht verstandig is je te laten adviseren door een verkoopadviseur. Hij of zij zal goed luisteren naar jouw wensen en rekening houden met jouw budget.

Heb je een keuze kunnen maken, dan zal de verkoopadviseur de door jou uitgekozen keuken verwerken in een 3D ontwerpprogramma. Zo wordt in één klap duidelijk hoe de keuken eruit zal gaan zien. Soms blijkt dan dat je toch niet helemaal tevreden bent over een bepaalde keuze en deze kun je dan gemakkelijk aanpassen, net zolang totdat je jouw droomkeuken hebt gecreëerd.

Vervolgens is het bespreken van de levering en montage aan de beurt. De meeste mensen kiezen ervoor dit uit te besteden aan de monteurs van de keukenzaak, hoewel het zelf plaatsen natuurlijk ook een optie is. Een voordeel van het uitbesteden is echter dat je recht hebt op zeer goede service en dat wanneer er onverhoopt toch iets fout gaat, je aanspraak hebt op allerlei garanties. Daarnaast is het natuurlijk ook een zeer prettig idee dat je zelf nergens omkijken naar hebt en de keukenmontage door echte vaklui voor je wordt uitgevoerd.

Waar je uiteindelijk ook voor kiest, ga altijd langs bij een professionele keukenzaak waar je kunt rekenen op de mooiste collecties, kwaliteit en de beste service. Zo weet je zeker dat je nog jarenlang kunt genieten van jouw droomkeuken!