Nieuwe Keuken kopen met Tegels uit de Tegel Outlet
31-12-2014  10:40

Een nieuwe keuken kopen is een flinke aanschaf. Niet alleen prijstechnisch, het is ook een nog een klus de juiste opstelling in precies de stijl te vinden die bij u past. De beschikbare ruimte in uw woning bepaalt grotendeels de indeling van de keuken. Zo past een rechte keuken uitstekend in een kleine ruimte, terwijl een eilandkeuken of hoekkeuken juist weer uitermate geschikt is voor een grotere vloeroppervlakte.

Uw droom keuken kopen

Maak van tevoren een lijstje van waaraan uw gloed nieuwe keuken moet voldoen. Welke stijl spreekt u aan, welke kleuren, materialen en inbouwapparatuur moeten er in verwerkt worden? Sta ook stil bij het budget dat u beschikbaar heeft voor de aanschaf van uw nieuwe keuken. Op deze manier gaat u met een helder plan op zoek naar uw perfecte keuken. Verstandig is uw zoektocht te starten bij een professionele keukenzaak. Hier kunt u niet alleen rekenen op keukenopstellingen in iedere stijl en in alle denkbare prijscategorieën, u kunt er ook vanuit gaan dat u professioneel advies krijgt. De verkoopadviseur zal goed naar uw wensen luisteren en samen met u een ontwerp maken van uw droomkeuken. Deze kan volledig op maat worden gemaakt. Zo kunt u eindeloos combineren en weet u zeker dat u geen impulsieve aankoop doet, maar een weloverwogen keuze maakt.

Tegels afstemmen op uw keuken

Nadat u de juiste keuken heeft gevonden, is deze nog niet compleet. Want wat doet u met de wanden? Niets is zo storend als vlekken en spetters die op de wanden kunnen ontstaan tijdens het bereiden van maaltijden. Kies daarom altijd voor een wandbekleding die gemakkelijk te reinigen is. Wandegels zijn hiervoor een uitstekende oplossing. Niet alleen vanwege het feit dat deze eenvoudig zijn schoon te maken, ze zorgen ook voor extra sfeer in uw keuken. Kies voor kleurrijke tegels voor een vrolijke look of juist grote tegels voor een ruimtelijk effect. Door de eindeloze keuze uit afmetingen, kleuren en materiaalsoorten, kunt u uw keuken net die finishing touch geven, die bij u past.

Tegel outlet

Wist u dat u flink wat kosten op nieuwe tegels kunt besparen? Neem hiervoor een kijkje in een tegel outlet. Hier treft u tegels uit voorgaande collecties of tegels die ruimte moeten maken voor nieuwe partijen. Er mankeert dus niets aan, maar u profiteert wel van fikse kortingen. Hierdoor blijft er wellicht budget over voor een extra inbouwapparaat of een ander onderdeel van uw nieuwe keuken!