Sanitairwinkel en Keukenwinkel Voor Design Badkamers of een Hoek Keuken
27-09-2014  11:04

Bent u flink aan het klussen, of overweegt u uw keuken en badkamer op te knappen, dan bent u wellicht op zoek naar een goede sanitairwinkel en keukenwinkel. Er zullen in uw omgeving ongetwijfeld diverse zaken gevestigd zijn die prachtige keukens en badkamers verkopen, maar het is wel een tijdrovende klus om al deze winkels af te lopen.

Wanneer u deze tijd liever besteed aan het klussen in uw woning, is het brengen van een bezoek aan de showroom van Jan van Sundert wellicht iets voor u. Deze zaak is namelijk sanitairwinkel en keukenwinkel in één. Deze prachtige zaak in Etten-Leur biedt u een prachtige collectie sanitair, design badkamers en keukens van schitterende kwaliteit. Maar niet alleen voor design badkamers kunt u hier terecht, aan alle stijlen is gedacht. Wat dacht u van klassieke en moderne badkamers bijvoorbeeld? Badkamers voorzien van alle denkbare luxe, of aangepast sanitair voor wie wat extra hup kan gebruiken. U kunt het zo gek niet bedenken, of Sundert heeft het. Ook de collectie keukens bestaat uit alle denkbare stijlen en opstellingen. Wat dacht u van een hoek keuken, een kookeiland of een rechte keuken? En welke stijl heeft uw voorkeur? Kies voor een warme sfeer met een landelijke keuken of creëer een eigentijdse look met een trendy hoek keuken. Ook op het gebied van inbouwapparatuur is er zeer veel keus. Alle A-merken zijn er verkrijgbaar. Want zeg nu zelf, een goede vaatwasser en combimagnetron zijn toch onmisbaar?

Wat uw stijl ook is en waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u vindt het bij Jan van Sundert. Mocht het zo zijn dat u in de showroom toch niet de juiste badkamer- of keukenopstelling heeft kunnen vinden, ook dan helpen de ervaren medewerkers u graag verder. Met behulp van een professioneel 3-D tekenprogramma kunnen zij een ontwerp maken van de elementen die u graag terug wilt zien. Door diverse onderdelen en stijlen te combineren en voor materialen en kleuren te kiezen die u mooi vindt, kunt u alsnog uw droombadkamer of keuken samenstellen. Ook maatwerk is mogelijk. Vaag de medewerkers naar de uitgebreide mogelijkheden op dit gebied. Bij Jan van Sundert slaagt u altijd!

Lees Meer:   http://www.janvansundert.nl/keukenwinkel