Sanitairwinkel en Keukenzaak met Goedkope Keukens
23-09-2014  12:38

Wat is er nu praktischer dan het bezoeken van een zaak waar u terecht kunt voor zowel een nieuwe keuken, badkamer, tegelvloer, sauna of infraroodcabine? Jan van Sundert is zo’n zaak. Sanitairwinkel, keukenzaak en sauna- en tegelspecialist in één. U treft er alles voor uw woning onder één dak. U hoeft niet meer van sanitairwinkel naar keukenzaak te rijden, maar kunt in deze sfeervolle showroom in Etten- Leur terecht voor een metamorfose van uw gehele woning.

Wat kunt u zoal verwachten van Jan van Sundert? Er staan prachtige keukens voor u opgesteld. Aan alle stijlen is gedacht. Landelijk, modern, klassiek en design, in werkelijk iedere denkbare opstelling. Zit uw droomkeuken er niet tussen? Laat u dan informeren over de mogelijkheden op het gebied van maatwerk. Er zijn ook goedkope keukens verkrijgbaar. In de meeste gevallen zijn dit showroomkeukens. Deze zijn van perfecte kwaliteit, maar worden verkocht tegen bodemprijzen. Met de goedkope keukens van Sundert haalt u betaalbare kwaliteit in huis.

Neem ook een kijkje op de tegelafdeling. Of u nu op zoek bent naar wand- of vloertegels, u vindt het hier. Er is zelfs een heuse tegeloutlet waar u terecht kunt voor prachtige tegels tegen spotprijzen. Ook het plaatsen van vloerverwarming is mogelijk. Vraag de medewerkers om advies.

Ook op het gebied van badkamers bent u hier aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar los sanitair, of juiste een compleet nieuwe badkamer, aan iedere stijl is gedacht. Bepaal zelf de indeling. Of het nu slechts praktisch moet zijn, of voorzien van alle mogelijk luxe, Sundert heeft het. Bekijk de collectie op uw gemak en verbaas u over de prachtige kwaliteit.

Zelfs voor sauna’s en infraroodcabines zit u hier goed. Geniet thuis van de fantastische uitwerking die warmte op uw lichaam heeft. U kunt kiezen voor een standaard model of een sauna op maat laten maken. Ideaal wanneer u speciale wensen heeft, of de sauna in een aparte ruimte moet staan. Laat u informeren over de vele mogelijkheden op dit gebied.

Kortom, bij Jan van Sundert treft u alles onder één dak. Een prachtige collectie van de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Kom langs en ervaar het zelf!