Sanitairwinkel én Specialist in Saunabouw
15-09-2014  13:21

Wanneer u specifieke wensen heeft op het gebied van sanitair, dan kunt u hiervoor terecht in de sanitairwinkel van Jan van Sundert. Wat u ook zoekt, u zult het er vinden. Of het nu slechte om een badkraan gaat, een wastafel, een douchecabine, een toilet, of een geheel nieuwe badkamer, het is er. Verder zijn er natuurlijk alle bijbehorende accessoires die u maar kunt bedenken.

Weet u niet precies wat u precies nodig heeft voor een bepaalde klus, heeft u vragen over verschillende ligbaden, wilt u advies over welke kraan u het best kunt gebruiken in de douche? De medewerkers van deze sanitairwinkel staan u graag te woord en voorzien u van advies op maat. Zo krijgt u voorlichting als u een bepaald probleem op sanitair gebied heeft bijvoorbeeld. U kunt dan de juiste aankopen doen om uw probleem aan te pakken.

Wat u ook zoekt op sanitair gebied, u kunt er zeker van zijn dat u altijd keus heeft uit de beste merken en de beste kwaliteit. Alle producten die u aanschaft zijn duurzaam en gaan dus lang mee. Bij Jan van Sundert gaat u tevreden naar huis.

Maar er is meer. U kunt er ook terecht voor sauna’s en infraroodcabines en zelfs sauna’s op maat. Vraag de medewerkers naar de eindeloze mogelijkheden op het gebied van saunabouw. Saunabouw is zelfs hét specialisme van Jan van Sundert. De medewerkers helpen u graag bij creëren van uw eigen privé sauna. Hiervoor worden alleen de beste houtsoorten gebruikt. Uw wensen worden vertaald naar het perfecte ontwerp. De afmetingen, vorm en indeling bepaalt u helemaal zelf. Wilt u bijvoorbeeld een sauna onder een hellend dak plaatsen, dan kan dat geregeld worden. Uw droomsauna wordt op de eigen bouwplaats gemaakt. Ook de plaatsing kunt u met een gerust hart aan de vakmannen van Jan van Sundert overlaten. Wilt u advies aan huis, ook dat is mogelijk. Samen met een medewerker wordt dan bekeken wat de mogelijkheden en juiste oplossingen zijn voor de plaatsing van een sauna in uw woning. Wilt u meer weten? Breng een bezoek aan de showroom en laat u informeren!