Saunabouw en Tegelvloeren op maat bij Jan Van Sundert
18-09-2014  10:46

Niet is er gemakkelijker in onderhoud dan tegelvloeren. Even aanvegen en zo nodig een dweil er over en klaar ik kees. Een houten vloer moet in de was gezet worden en vloerbedekking is een grote stofverzamelaar. Een tegelvloer oogt bovendien mooi; bij een juiste keuze van de tegel voegt deze alleen meer essentiële meerwaarde toe aan het interieur.

Tegels voor de woonkamer, de keuken, de hal, de badkamer en zelfs voor buiten. Glanzend of rustiek met een reliëf, natuursteen of hardsteen, men kan alle kanten op. Er zijn vele afmetingen, kleuren en designs. U kunt eindeloos combineren met verschillende maten, afwisselen met accentuerende strips of verschillende structuren naast elkaar gebruiken.

Ga eens kijken in de showroom van Jan van Sundert waar u de tegelvloeren direct kunt bewonderen. Door de vlakopstelling heeft u direct een duidelijk beeld van welk effect de tegels op een vloer hebben. U kunt naar hartenlust zoeken en combineren. En de prijs? U heeft volop keuze uit tegels voor een zeer aantrekkelijke prijs. Er zijn altijd diverse aanbiedingen en er is zelfs een assortiment goedkope tegels verkrijgbaar in de tegeloutlet. U kunt de tegels zelf mee naar huis nemen of deze voor een vriendenprijs thuis laten bezorgen.

Jan van Sundert houdt zich ook bezig met saunabouw. Wilt u een sauna op maat dan kan dat, van een éénpersoons sauna, een gezinssauna tot zelfs voor professionele toepassingen. Uw sauna wordt geheel naar uw wensen vervaardigd.

Ervaren medewerkers gebruiken de beste houtsoorten om uw sauna te maken. De sauna wordt afgestemd op de ruimte in uw huis. Wilt u een sauna onder een hellend dak plaatsen, dan wordt hiermee rekening gehouden. De vorm, indeling en uitrusting van de sauna wordt geheel naar uw smaak uitgevoerd.

Wilt u eerst advies, dan komt een medewerker graag naar u toe om met u de mogelijkheden van het installeren van een sauna in uw woning te bespreken. U krijgt dan advies op maat alvorens u opdracht geeft tot het laten maken van een sauna op maat.

Jan van Sundert’s saunabouw staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Wanneer u er voor kiest een sauna te laten vervaardigen, zult jarenlang plezier van hebben.