Tegel Outlet of Sanitair Outlet, Wat is een Outlet nu Eigenlijk?
12-12-2014  06:40

Strikt genomen is ‘’outlet’’ een term gebruikt voor winkels die hun producten onder de gangbare prijs verkopen. Het kan in dat geval om tal van spullen gaan. Tweedehands, oude collectie, restpartijen of kortingen omdat er groot is ingekocht. Er zijn inmiddels zelfs winkelcentra waarin enkel outletpartijen aanwezig zijn. Niet vreemd ook, want het is een goedkope manier om aan kwalitatieve spullen te komen. Kortingen van 25 % tot 33 % zijn gebruikelijk. En ook in de outlet kennen ze de uitverkoop. Dan wordt het tot wel 70 % a 80 % goedkoper!

Voordelig uw woning opknappen

Wanneer u overweegt uw woonkamer, keuken of badkamer van een nieuwe look te voorzien, maar hiervoor maar een klein budget beschikbaar heeft, is een bezoek aan een outlet een echte aanrader. Hier kunt u terecht voor mooie onderdelen, tegen extra scherpe prijzen. Zeer zeker de moeite waard!

Wat kunt u verwachten in een tegel outlet?

Zoals te de naam al doet vermoeden, kunt u in een tegel outlet natuurlijk terecht voor allerlei soorten tegels. Van wandtegels tot vloertegels in alle denkbare stijlen, formaten, kleuren, materialen en uitvoeringen. Kies voor effen tegels een speels patroon of mozaïek tegels. Er is niets mis met de kwaliteit en niet zelden zult u gloednieuwe modellen afkomstig vanuit een faillissementsverkoop terugvinden, net zo zeer als tegels uit een vorige collectie. Deze tegels zijn dus van uitstekende kwaliteit, maar extra voordelig Hierdoor mag u verzekerd zijn dat dat u nog lange tijd van uw nieuwe aankoop kunt genieten!

Wat vindt u in een sanitair outlet?

In een sanitair outlet vindt u alle toilet en badkamergerichte artikelen die u maar kunt bedenken, maar dan tegen de scherpste tarieven. Zoals bij alle outlets, betreft het ook hier wederom weer producten uit restpartijen, faillissementen, of een collectie van het vorige seizoen. In dit geval zal het dan gaan om zaken als een toilet of een bad, een complete badkameropstelling, maar ook kleinere onderdelen zoals toiletzittingen, WC meubels, kranen, spiegels, wastafels, urinoirs, accessoires en nog veel meer. Ideaal dus wanneer u voor een schijntje uw badkamer of toilet van een geheel nieuwe uitstraling wilt voorzien.