Van Badkamer Renoveren tot Keuken Kopen
05-03-2015  09:59

Misschien vindt u het weer eens tijd om het huis te restylen. Dat kunt u natuurlijk doen door alle tafels, banken en lampen te herschikken. Op een gegeven moment wordt het allemaal toch een beetje van hetzelfde. En met alle vaste meubelen en apparaten in uw keuken of natte ruimte wordt het helemaal lastig om met de spullen die u al in het bezit heeft een nieuwe ervaring te creëren. Gelukkig is het lang zo duur niet meer om uw badkamer volledig te renoveren. En een nieuwe keuken kopen is ook lang niet altijd een bijzonder dure bezigheid meer!

Weet waar u moet zoeken

Gaat u een keuken kopen, dan is het vinden van een ervaren specialist vaak al een gebied waar u veel winst op kunt behalen. De waarde van uw keuken zit immers in meer dan enkel het prijskaartje dat eraan bevestigd zit. Betrouwbare en duurzame materiaalkeuze, een opmeting die feilloos wordt verricht, bijhorende installatie plus nazorg en de garantievoorwaarden: Allemaal zijn ze een belangrijk onderdeel van de waarde die uw kookruimte dadelijk heeft. En zo geldt dat ook voor uw badkamer.

Waar valt winst te behalen?

Er zijn natuurlijk vele manieren om de prijs van uw kook- of natte ruimte enigszins te drukken. Merkkeuze is er daar eentje van. De absolute topmerken zijn natuurlijk zo goed als altijd steviger geprijsd dan de merken die daar net onder vallen. Dit terwijl u dat niet altijd in de kwaliteit van uw ruimte terug hoeft te zien.

Andere mogelijkheden?

Vanzelfsprekend hebt u meerdere opties, wanneer u toch dat A – merk voor een zachter prijsje wenst te verkrijgen. Hebt u er bijvoorbeeld al eens over nagedacht om een showroommodel aan te schaffen? Deze kunnen niet meer aan de originele kostprijs verkocht worden. Zo hebt u een zo goed als nieuwe keuken voor een fractie van de prijs. In sommige gevallen betaalt u slechts minder dan de helft! Een ander idee is om eens bij een outlet binnen te lopen. De modellen hier zijn vaak restpartijen of vanuit een iets ouder seizoen. Dit drukt de prijs ook flink, terwijl het vaak producten zijn die erop gebouwd zijn tientallen jaren mee te gaan.