Voor Prachtige en Goedkope Tegels moet u bij de Tegel Outlet zijn
25-12-2014  10:13

Zonder er erg bij te hebben is het een belangrijk onderdeel van niet enkel uw hal, woonkamer, keuken en badkamer. Eigenlijk is het de absolute vormgever van de gehele woning waarmee u net dat persoonlijke tintje aan uw vertrekken mee kan geven. Vergeet behang, laminaat en andere bekledingen. Juist met de tegel geeft u uw ruimtes sfeer en karakter mee! Vandaag de dag interessanter dan ooit daarvoor.

Praktische voordelen

Tegels hebben een ongekend groot aantal voordelen. Wat dat betreft zijn ze niet enkel de absolute topper voor op de vloer, maar ook voor aan de wand. Dankzij moderne delvings- en productietechnieken kunnen tal van positieve eigenschappen aan tegels mee worden gegeven. En die spreken voor zich. Zo is er geen oppervlakte of ondergrond zo gemakkelijk schoon te maken als de tegel. Ze worden afgebakken met een extra laagje welke vuil- en vochtafstotend werkt. Met een enkele veeg bent u van alle vuil- en nattigheid af! Toch heeft ook iedere tegel zijn unieke eigenschappen ten opzichte van de andere.

In de keuken                                          

Hygiëne is een belangrijk punt in de keuken. Keukentegels voor op de vloer zijn gemakkelijk te reinigen, waardoor u zeker weet dat besmettingsgevaar tot een minimum beperkt blijft. Anderzijds hebben de wandtegels in de keuken weer heel andere eigenschappen nodig. Zo dienen ze hittebestendig te zijn zodat u zonder zorgen het vuur open kunt gooien. En daar mag u gerust van uitgaan.

In de woonkamer

Wanneer u plavuizen in de woonkamer wilt, dan is het belangrijkste dat ze krachtig zijn. Er wordt immers veel over gewandeld en geschoven. Daarom blinken plavuizen uit in kracht, waardoor u altijd kunt vertrouwen op uw ondergrond. Wat u ook aan het verplaatsen bent.

In de badkamer

In de badkamer wordt het logischerwijs snel vochtig. Daarom is het wel van belang dat u zich geen zorgen hoeft te maken voor uitglijders. Badkamertegels hebben een speciale anti-sliblaag waardoor u zich zonder zorgen met natte voeten door uw natte kamer kunt voortbewegen. En zoals altijd met hetzelfde gemak wanneer het op schoon- en droogmaken aankomt.

Waar te vinden

De plek bij uitstek is de tegel outlet. Hier vindt u een bijzonder groot aantal exemplaren in talloze maten, kleuren en vormen. Beter nog, in de tegel outlet verzekert u zichzelf ook van de laagst mogelijke prijs zonder dat u op kwaliteit moet inboeten. Uw adviseur aldaar inspireert u graag.

Lees Meer:

http://www.janvansundert.nl/outlet